Ackordscentralen Västs Stipendium

ÄndamålUppmuntra och stimulera intresset för fördjupade studier inom ämnesområden som anknyter till Ackordscentralernas verksamhet har Ackordscentralen Väst beslutat att utlysa stipendier för studenter vid Juridiska institutionen på Handelshögskolan i Göteborg som avslutar sina studier med en tillämparuppsats inom de aktuella ämnesområdena.
Vem kan sökaStudenterna ska gå på Handelshögskolan i Göteborg. Stipendiaterna ska på ett förtjänstfullt sätt ha skrivit sina examensarbeten inom förslagsvis något av följande ämnesområden:

Konkurs och obestånd
Rekonstruktion av företag
Krediträtt och företagens finansieringsformer
Genomsnittlig utdelning12 500 kr – 25 000 kr
Länkhttps://ackordscentralen.se/om-oss/stipendier/
AnsökningsperiodOkänt

För att uppmuntra och stimulera intresset för fördjupade studier inom ämnesområden som anknyter till Ackordscentralernas verksamhet har Ackordscentralen Väst beslutat att utlysa stipendier för studenter vid Juridiska institutionen på Handelshögskolan i Göteborg som avslutar sina studier med en tillämparuppsats inom de aktuella ämnesområdena.

Stipendiebeloppet är på totalt 25 000 kronor och utdelas årligen till en eller två mottagare. Stipendiaterna ska på ett förtjänstfullt sätt ha skrivit sina examensarbeten inom förslagsvis något av följande ämnesområden:

Konkurs och obestånd
Rekonstruktion av företag
Krediträtt och företagens finansieringsformer