Björn Lundéns stipendium

ÄndamålSom ett av Sveriges ledande kunskaps- och programvaruföretag inom redovisning, skatt och deklaration vill vi stimulera studenter som väljer att fördjupa sig inom dessa områden.
Vem kan sökaStipendiet kan sökas av dig som under läsåret skrivit C- eller D-uppsats vid ett svenskt universitet eller högskola. Stipendiet ges till den eller de studenter som skrivit den bästa uppsatsen på temat digitalisering på redovisningsområdet. Det kan handla om digitaliserad redovisning i ett företag eller om en redovisnings- eller revisionsbyrås digitalisering.
Genomsnittlig utdelning10 000 kr
Länkhttps://www.bjornlunden.se/om-bj%c3%b6rn-lunden/stipendium__5457
AnsökningsperiodOkänt

För ekonomistudenter med intresse för redovisning

Som ett av Sveriges ledande kunskaps- och programvaruföretag inom redovisning, skatt och deklaration vill vi stimulera studenter som väljer att fördjupa sig inom dessa områden. Vi delar därför ut ett stipendium på 10 000 kr till årets bästa uppsats om den pågående digitaliseringen på redovisningsområdet.  Stipendiet kan sökas av dig som under läsåret skrivit C- eller D-uppsats vid ett svenskt universitet eller högskola. Stipendiet ges till den eller de studenter som skrivit den bästa uppsatsen på temat digitalisering på redovisningsområdet. Det kan handla om digitaliserad redovisning i ett företag eller om en redovisnings- eller revisionsbyrås digitalisering.