Prins Bertil-stipendiet för kunskaps- och erfarenhetsutbyte kring internationella marknader

ÄndamålStiftelsen Prins Bertils fond för forskning och erfarenhetsutbyte kring internationella marknader delar årligen ut ett eller flera stipendier till studerande vid Handelshögskolan för studier, praktik eller uppsatsarbete med fokus på internationella marknader. Varje stipendium uppgår till 25 000 kr och behöriga att söka är studenter som läser programutbildning eller masterprogram vid Handelshögskolan i Göteborg under den period stipendiet avser.
Vem kan sökaStuderande vid Handelshögskolan i Göteborg för studier, praktik eller uppsatsarbete med fokus på internationella marknader. Behöriga att söka är studenter som läser programutbildning eller masterprogram vid Handelshögskolan i Göteborg under den period stipendiet avser.
Genomsnittlig utdelning25 000 kr
Länkhttps://studentportal.gu.se/minastudier/handels/hgu-stipendier/prins-bertil-stipendiet
AnsökningsperiodOkänt

Stiftelsen Prins Bertils fond för forskning och erfarenhetsutbyte kring internationella marknader delar årligen ut ett eller flera stipendier till studerande vid Handelshögskolan för studier, praktik eller uppsatsarbete med fokus på internationella marknader. Varje stipendium uppgår till 25 000 kr och behöriga att söka är studenter som läser programutbildning eller masterprogram vid Handelshögskolan i Göteborg under den period stipendiet avser.