Raqs SEO-stipendium

ÄndamålSökmotoroptimering är en oerhört dynamisk typ av marknadsföring som ständigt förändras. Därför vill vi uppmuntra studenter att inrikta sig på och bli bra på att optimera för sökmotorer som Google.Stipendiet kan sökas av dig som ska eller håller på att skriva en master- eller kandidatuppsats på ett universitet eller en högskola i Sverige. Uppsatsen ska handa om marknadsföring på sökmotorer. Både organisk marknadsföring och annonsering på Google Ads går bra. 
Vem kan sökaRaqs erbjuder studenter att söka ett stipendium för att kunna skriva en uppsats om digital marknadsföring, sökmotoroptimering eller sökmotorer generellt. Stipendiet är på 5 000 kr och kan sökas en gång per termin.
Genomsnittlig utdelning5000 kr
Länkhttps://raqs.nu/seo-sokmotoroptimering#stipendium
AnsökningsperiodOkänt
Raqs erbjuder studenter att söka ett stipendium för att kunna skriva en uppsats om digital marknadsföring, sökmotoroptimering eller sökmotorer generellt. Stipendiet är på 5 000 kr och kan sökas en gång per termin.

Sökmotoroptimering är en oerhört dynamisk typ av marknadsföring som ständigt förändras. Därför vill vi uppmuntra studenter att inrikta sig på och bli bra på att optimera för sökmotorer som Google.Stipendiet kan sökas av dig som ska eller håller på att skriva en master- eller kandidatuppsats på ett universitet eller en högskola i Sverige. Uppsatsen ska handa om marknadsföring på sökmotorer. Både organisk marknadsföring och annonsering på Google Ads går bra.